Despre Noi

markete.ro – Marketing Continuu

marketero este o nouă firmă de marketing, formată din asociaţi cu experienţă de 10-15 ani în domeniul turismului, marketingului şi vânzărilor. marketero începe prin a oferi servicii complete de marketing în domeniul serviciilor cu precadere din turism: agentii de turism, hotelarie, restauratie, café-bar, dar si comert.

Printre serviciile noastre se numără:

marketing online – promovare în social media (facebook, twitter, google +, four square, youtube etc.), pe blog-uri şi pe diverse site-uri de specialitate, SEO, creare newslettere.

marketing direct – relaţii publice (conferinţe de presă, comunicate de presă, lobby etc.), organizare evenimente, creaţie publicitară, servicii de media buying, direct mailing, proiecte speciale.

branding

training-uri (vânzări, dezvoltare personală, turism, marketing etc.).

produse editoriale – susţinere publicaţii tipărite (partener – revista Travel Advisor), site-uri (www.travelomania.ro).


 

Echipa de management

Cosmin Ivan

managing partner, administrator
email: cosmin.ivan[at]markete[dot]ro
telefon: 0727.573.003

» citeste mai mult

Traian Bădulescu

managing partner
email: traian.badulescu[at]markete[dot]ro
telefon: 0722.766.255

» citeste mai mult

 


marketero are o serie de parteneriate cu mass-media din România, cu blogeri importanţi, precum şi cu firme de specialitate din afara ţării (Spania, Olanda, Bulgaria, Austria, Italia, Republica Moldova etc.). Deoarece deviza noastră este “marketing continuu”, căutăm permanent soluţii care să îmbunătăţească atât imaginea, cât şi vânzările clienţilor noştri.

Misiunea noastră este aceea de a fi lider în domeniul marketingului, pe nişa de turism, şi de a sprijini partenerii să devină lideri la rândul lor. Dorim să ne dezvoltăm alături de partenerii noştri şi să creştem împreună.

Viziunea noastră este aceea de a fi prima opţiune a clienţilor noştri, prin calitatea şi unicitatea serviciilor noastre şi prin valorile pe care le oferim. De asemenea, dorim ca partenerii noştri să constituie, la rândul lor, prima opţiune în domeniile în care activează.

Valorile de bază:

Leadership: Markete.ro este o companie care doreşte să inspire creativitate şi dorința de a promova schimbări pozitive în relaţia partenerilor cu clienţii.

Pasiune: Avem o pasiune pentru furnizarea de valoare şi imagine pentru clienţii nostri.

Respect: Tratăm membrii echipei, clienţii, partenerii şi furnizorii cu respect reciproc şi sensibilitate, recunoscând importanța diversității.

Integritate: Ne-am angajat la cel mai înalt nivel de integritate în fiecare aspect al afacerii noastre.

Excelenţă: Vrem să fim cei mai buni în calitatea oferită de serviciile noastre, în comunicarea cu partenerii și în tot ceea ce facem.

Inovare: Suntem creativi în furnizarea de valoare pentru clientii noştri, furnizorii și comunitatea. Încercăm să anticipăm şi să valorificăm noile oportunități de promovare care apar pe piaţă.

Munca în echipă: Întotdeauna lucrăm împreună pentru a atinge obiectivele noastre comune. Deşi managementul marketero este format din oameni cu experienţă mare în domeniu, punem pe primul plan echipa înaintea individualismului.


Copyright © 2012 by Markete.Ro. Toate drepturile sunt rezervate.
Dianys Media - Realizare Site Web - Creare Magazin Online - promovare web - creare magazin online
pizzerie oradea
bijuterii argint Pandora
cazare pensiune Sinaia
gradinita sector 1
creare magazin online promovare site creare site web Imobiliare Iasi
servicii contabilitate Iasi traduceri autorizate Iasi creare magazin online promovare Google Adwords dezvoltare aplicatii web promovare site web Campanii de link building Promovare Google creare portal imobiliar creare portal stiri Butoaie din lemn avocat suceava | Cadastru Suceava | inchirieri Auto Bucuresti infiintari firme Iasi avocat Iasi case lemn rotund creer site web Paris web design Abu Dhabi